contabilitate bucuresti

Contabilul tau nu iti usureaza mutarea serviciilor?

Ai avut o problema cu fostul contabil si vrei sa muti serviciile de contabilitate. De foarte multe ori contabilii sunt nemultumiti de incetarea colaborarii, chiar daca aparent vor spune ca au foarte multi clienti in baza de data si nu ii afecteaza cu nimic iesirea ta din sistemul lor. In realitate, orice client pierdut inseamna venituri mai mici, deci sanse mai mari de a nu putea plati toti angajatii din cadrul firmei. Nu mai discutam de chirii, utilitati etc.

Cand iti organizezi iesirea?

Ideal ar fi sa stopezi colaborarea cu mare grija. Contabilul iti poate face probleme in cazul in care refuza sa iti predea toate documentele la zi, in vederea prelucrarii lor de urmatorul contabil. Asadar, exista sanse foarte mari sa fi nevoit sa mergi de mai multe ori pentru a insista ca toate actele sa iti fie predate. Dupa bilant / balanta treburile sunt mai simple, deci acesta ar fi un moment oportun pentru a schimba contabilitatea.

Cum alegi un contabil bun

Acum urmeaza un nou inceput. Discutam intr-un articol precedent despre importanta alegerii unui contabil bun si mai ales cum sa iti alegi contabilul perfect pentru tine.

Intreaba prietenii care au societati, documenteaza-te foarte bine, ai grija sa nu te mai lovesti de aceleasi probleme.

Share: