servicii contabilitate bucuresti

Contabilitatea, asa cum o privim uneori

Si noi ne lovim de modificarile legislative si de problemele din sistem. Uneori incercam sa anticipam eventualele probleme pe care le poate avea o firma din portofoliul nostru si avem grija sa le rezolvam la timp. Dar, ne-ar ajuta foarte mult o legatura stransa cu dumneavoastra. Pentru ca orice firma de contabilitate detine zeci / sute / mii de firme in portofoliu, important este ca dumneavoastra sa ne furnizati informatiile necesare atunci cand trebuie sa le cunoatem. Suntem deschisi si ne facem timp sa va ascultam.

Firma de contabilitate trebuie sa stie tot

Acest lucru nu o sa se intample niciodata. O firma de contabilitate nu are de unde sa stie ca ati semnat un contract special care contine „elemente” mai putin legale si care pot fi in conflict cu legile in vigoare. Exista posibilitatea ca un client sa emita un contract si o factura fara sa isi dea seama de corectitudine. De aceea insistam sa avem o legatura stransa si sa ne sunati atunci cand nu sunteti siguri de ce emiteti.

Nu au ei timp de noi..

Exclus. Daca nu am avea timp nu v-am prelua. Orice firma de contabilitate poate sa isi faca „Stocul” de firme in portofoliu si apoi sa nu mai fie nevoita sa obtina noi clienti. Atunci cand va preluam, inseamna ca va putem ajuta si puteti sa ne contactati cand aveti nevoie de noi.

In Bucuresti preturile sunt mari

Ba chiar deloc. Avand in vedere ca exista o competitie mare (la fel ca in orice alt domeniu), preturile la serviciile de contabilitate sunt aceleasi ca peste tot.

Share: